Bistår små og mellomstore selskaper med bakgrunn i 
erfaringer 
og innsikt.

Over 20 års erfaring med å utvikle selskaper gjennom tydelig kommunikasjon. Gjennom årene har jeg fått mulighet til å jobbe med en rekke ulike bransjer og problemstillinger.

Har selv vært med på flere start-ups – alene og sammen med andre. Dette har gitt meg en forståelse og innsikt i de utfordringer og ikke minst muligheter små og mellomstore selskaper har. Dette er noe av det jeg bringer med meg inn i prosjektene og som også er nyttig i ulike styreverv jeg innehar.

Opp gjennom årene har jeg blant annet vært med på utvikling av merkevarer, design og kommunikasjon for blant aktører som Prior, Widerøe, Toyota, Glominerals og Lifeline Care. Har vært informasjonssjef for Tillitsmannsordningen i forsvaret, arbeidet i lokalavisen Akersposten og i flere år vært ansvarlig for kommunikasjon for Norges største innendørs idrettsarrangement Kingsland Oslo Horse Show.

Utdannet innen kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, innledende statsvitenskap fra UiO. Bred erfaring fra media og reklamebyrå. Ledelseserfaring fra ulike selskaper hvor jeg har innehatt ansvar som markedssjef og daglig leder. Har inngående erfaring fra flere start-ups og utvikling av selskaper.

Jeg er godt vant til å arbeide selvstendig og opplever stor verdi i tverrfaglig teamarbeid. Strukturert, analytisk og strukturert, med sans for utfordringer.

Adresse
Stasjonsveien 47B
0771 Oslo

Kontakt meg
(+47) 911 93 209
erik@klister.no